Energimærke Sydsjælland

Tre ting du skal gøre, hvis du skal sælge dit hus

Tre ting du skal gøre, hvis du skal sælge dit hus

advertorial

Hvis du har besluttet dig for at sælge dit hus, så er der nogle ting, du skal gøre for at komme i gang med processen. Det kan godt være lidt af en pine at komme igennem, men i sidste ende får du solgt dit hus og forhåbentligt flyttet ind i dit nye hjem, hvor der skal skabes nye minder.

Læs med i dette indlæg, og få vores tre gode råd til, hvad du skal gøre, når du skal sælge dit hus.

 

Energimærke Sydsjælland

 

 

Find en god ejendomsmægler

Det første du skal have gjort, det er at finde en ejendomsmægler. En ejendomsmægler kan sætte hele processen i gang for dig, så dit hus kan komme ud på boligmarkedet og potentielle købere kan komme til at se den. Først vil din ejendomsmægler komme ud og se dit hus an.

Her vil han/hun komme med en vurdering og en realistisk pris på dit hus. Du bør lytte til deres råd, når det kommer til prisen. Boligmarkedet er hot lige nu og derfor har en ejendomsmægler bedre indsigt i, hvad der sker end hvad du måske har.

 

Få lavet en tilstands – og energimærkerapport

Når din ejendomsmægler har vurderet dit hus, bør du få lavet en tilstands- og energirapport. Dette vil hjælpe potentielle købere med at se, hvad de går ind til, når de køber huset. Det giver dem også mulighed for at se, om der skal foretages reparationer, der kan koste de nye købere mange penge.

Huset vil blive målet fra A til G på energiskalaen. Hvis du skal have lavet sådan et, så skal du henvende dig til professionelle, der kan udføre disse typer af rapporter for dig. Her kan du gå på Google og søge på energimærke i Sydsjælland.

 

Få taget billeder

Nu hvor du har fået foretaget en vurdering og en tilstands- og energirapport, bør du få taget nogle billeder. Du vil gerne vise potentielle købere præcis, hvad de går ind til, når det gælder dit hus. Vis dem indretningen af rummene, hvor tingene er i forhold til andre ting. Det giver dem et godt visuelt billede af dit hus.