Hudpleje

Tid til selvforkælelse

Tid til selvforkælelse

Pleje til din vintertrætte hud

Du kender det sikkert! Vinteren og kulden er hård for huden, som bliver tør og træt at se på. God hudpleje er altid vigtig, men måske særligt i disse kolde måneder trænger den til lidt ekstra fugt og forkælelse. Mulighederne for forkælelse er i øjeblikket stærkt begrænsede af vinteren og nedlukningen, men heldigvis kan du erhverve dig en masse lækre produkter på nettet, få dem sendt med posten og give dig selv og din hud en velfortjent opfrisker derhjemme.

Giv eksempelvis dit ansigt den helt store tur med ansigtsrens, serum, skrub og fugtgivende maske til både hud og læber, og kroppen ligeså med skrub og masser af fugt. Alt, hvad du behøver til din hjemme-forkælelses-session, finder du hos Sephora. 

Alt inden for hudpleje

På Sephoras webshop findes mere end 1500 forskellige hudplejeprodukter til krop og ansigt, og du kan både gå på opdagelse i produkter af deres eget mærke samt en masse andre lækre brands så som Ole Henriksen, Laneige, Clinique og Origins. Shop eksempelvis lækre og velduftende læbemasker, der virker i løbet af natten, så du slipper for vinterens tørre og sprukne læber.

Hvis også ansigtet skal forkæles, kan det være, at du skal have fat i de populære sheet masker fra Sephoras egen kollektion. Disse er fremstillet af 95% naturlige ingredienser og kan bruges på enhver hudtype. Vælg mellem mange forskellige varianter så som kokos, matcha the og ananas. Gå desuden på opdagelse i alle hverdagens fornødenheder som make-up fjerner og et væld af fugtighedscremer. Med et letanvendeligt og overskueligt filtreringssystem kan du let finde frem til de produkter, der passer til netop din hudtype samt dine behov. 

Så er det altså bare med at gå på opdagelse i de mange produkter inden for hudpleje hos Sephora, så din hud kan gøres forårsklar og frisk!