facadeskilte

Skal/bør man ansætte ens kæreste til at hjælpe med facadeskilte?

Skal/bør man ansætte ens kæreste til at hjælpe med facadeskilte?

Lad os sige, at du er ansat ved firmaet Nordik Sign, hvor du måske har en indflydelsesrig stemme, eller du måske endda ejer firmaet, så du helt selv kan bestemme, hvem der skal ansættes der.

Her sker det nogle gange i forbindelse med andre firmaer, at man får ansat nogle mennesker, så det minder om nepotisme, men aldrig i en alvorlig grad.

For eksempel var det meget moderne før i tiden, at en arbejdsmand havde ens kone ansat som sekretær eller til at overholde regnskabet, og det var der slet ikke problemer med.

Men lad os så sige, du er menig ansat, som får at vide af ens kæreste, at man mangler arbejde, og man ved, man godt kunne bruge en hånd ved nævnte firma.

Her vil man nødigt gøre ens kæreste ked af det, så man lover at give det et skud, men man ved måske også, at kæresten ikke ejer evner i den retning, så det bliver en udgift for firmaet i en periode, indtil hun er oplært.

Men omvendt skal lærlinge jo også oplæres, men de skal jo ikke altid have løn, så der er mange ting at have in mente, når man skal overveje at spørge, om ens kæreste kan blive ansat.

Dog er et af de vigtigste parametre nok, at man overvejer, hvordan fremtiden ser ud med det forhold, også når man så arbejder samme sted og skal gå op og ned ad hinanden ikke bare til hverdag, men også når man er på arbejde.

Kan ens parforhold klare den slags, hvor man ikke har noget nyt at byde ind med, fordi man har oplevet det samme i løbet af dagen, eller gør det bare forholdet det mere hyggeligt, at man oplever så mange ting sammen?

Ikke to forhold er ens, så det er med at mærke efter, hvad der føles rigtig og vil fungere i længden.