Sif Jakobs

Sif Jakobs smykker - affordable luxury

Sif Jakobs smykker - affordable luxury

advertorial

En introduktion til Sif Jakobs uimodståelige smykker

Sif Jakobs smykkemærket findes i atten forskellige lande og smykkerne er luksuriøse, men har fornuftige priser, så alle kan være med og samtidig eje smykker af værdifulde materialer.
Sif startede mærket i 2009 og driver det den dag i dag med sin mand. Hun har vundet mange priser, og har helt generelt været en stor succes. 

Materialerne der bruges er oftest sterlingsølv, som er rhodiumbelagt eller guldbelagt i 18 karat guld, som kommer både i guldfarve men også rosegold. Hvert år ses der frem til hele to nye kollektioner fra Sif Jakobs. 

Da Sif, som er guldsmed, men også designer smykker har boet i Italien, er hun meget inspireret deraf, hvilket præger smykkerne. Det kan også ses på nogle af navnene som for eksempel Ellera Piccolo, som er en smuk sølvring med multifarvede zirkoner eller Ellera-ringen i rhodineret guld med hvide zirkoner, Grezzana halskæden i sølv og en cirkel med hvis zirkoner og så videre. 

Noget for enhver

Som nævnt tidligere, udkommer der to nye kollektioner hvert år, derfor findes der noge for enhver smag. Om man leder efter smykker, som er mere simple, men holdbare til hverdagsbrug, noget tidsløst til en hver anledning eller noget, der skal pifte outfittet op, så findes det helt sikkert i en af Sifs kollektioner. 

Kollektionen Biella Piccolo fås som ring, halskæder og øreringe og består af en “tom” cirkel af  hvide zirkoner. De fås både i sølv, rosegold og guld, dette design er meget populært for tiden og kan bruges til diverse anledninger med familien, firmaet eller bare til at pifte et outfit op, men stadig på en elegant måde. 

Arezzo er en anden serie, som består af læderarmbånd lavet af kalveskind med zirkoner. Dette giver et råt, men samtidig glamourøst look. De passer perfekt med læderbæltet eller støvlerne.