fototapet

Pep hjemmet op med spændende fototapet

Pep hjemmet op med spændende fototapet

Kan du huske de utroligt fancy fototapeter fra firserne, som prydede pejsestuer, alrum og teenageværelser? De er tilbage – dog i nye og forbedrede udgaver, som holder en langt højere kvalitet end deres forgængere. Dengang var de klassiske motiver for et fototapet den solbeskinnede, danske bøge- eller birke skov, den lysende New York skyline by night, eller en forjættende hvid sandstrand, komplet med palmer og skumsprøjt.

Fototapet anno 2019 fås med langt flere motiver og – hvad vigtigere er – i meget højere kvalitet. Papiret er kraftigere, og farverne bedre og mere modstandsdygtige over for solens skarpe UV stråler. Du risikerer med andre ord ikke, at dit fototapet er falmet efter at have prydet din væg i et halvt års tid. Og selv hvis du skulle være blevet træt af dit fototapet, er det ikke det store tab – fototapeter er generelt temmelig billige i anskaffelse, og nemmere at sætte op, end man skulle tro.

Skab stemning og atmosfære i stuen med et inspirerende fototapet

Hvis din stue synes lidt kedelig og anonym med sine bare, hvide vægge, kan du med fordel overveje at dekorere en af disse med et spændende fototapet. Det behøver ikke at afbilde hverken en dansk skov eller en tropisk sandstrand – du vil blive overrasket over, hvor stort udvalget af fototapeter er nu om stunder.

Hos SoHu kan du finde fototapeter, som forestiller alt fra blotlagte murstens vægge til spændende kunstværker. Hvad med et fototapet, som afbilder et værk af den kendte gadekunstner Banksy på en rå beton mur? Eller hvad med en raffineret gulv til loft bogreol, fyldt med klassiske værker af kendte forfattere? Kun fantasien sætter grænser, når det handler om fototapeter.

Du kan se det store udvalg af fototapeter til stuen, børneværelset, soveværelset og husets andre rum i den online shop på https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html