leje af borde og stole

Leje af borde og stole til din begivenhed

Leje af borde og stole til din begivenhed

Udlejning af borde og stole til dit arrangement

Som i vores egne hjem, så er bordet der hvor vi alle samles. Der hvor vi får talt sammen, spiser god mad og nyder hinandens selskab. Derfor er det også et af de mest essentielle ting at have med, til en fest eller anden type arrangement. Dette er et samlingspunkt for gæsterne, hvad enten det er ved et langbord, ved baren eller udendørs. Vi tilbyder derfor mange forskellige typer af borde og stole, så du får den perfekte atmosfære til din fest. 

Vi tilbyder firkantede borde i størrelsen 1,80 x 0.80 meter, med mulighed for at påsætte tillægsplader, som måler 1,10 x 0,80 meter eller 0,55 x 0,80 meter. Herudover tilbyder vi firkantede borde på 1,20 x 0,90 meter og 2,40 x 0,90 meter, samt runde borde med en diameter på 1,50 eller 1,60 meter og ovale borde på 2,10 x 1,10 meter. Til romantikerne har vi også et hjertebord som måler 2,40 x 2,40 meter og har plads til max. 10 personer. Nedenfor illustreres et par eksempler på mulige bordopstillinger:

Dertil tilbyder vi 2 typer stole: klapstole og stabelstole. Afhængig af hvilken stil, hvilket udtryk eller hvilken lokation man har planlagt for festen, giver vores brede sortiment en lang række af muligheder. Flere af de forskellige typer klapstole vi har til rådighed, kan eksempelvis benyttes både udendørs og indendørs. Stabelstolene er ofte polstrede og er derfor kun til indendørs brug, på eksempelvis trægulve eller gulvtæpper. Begge stoletyper har alle de samme mål på 47 cm. Stabelstolene skal transporteres fastspændte og i stående tilstand, i en aflukket bil. Dette krav bliver stillet, for at stolene kan bevare deres stand og vil være i en pæn kvalitet, når de står ved festens bord. 

Vi glæder os til at assistere dig i at skabe de perfekte omgivelser, som vil blive festens midtpunkt. 

Ønsker du at se de mange varierende modeller af borde og stole i vores sortiment, kig da med her: 

https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/stole/