kvindekrisecenter

Kom ud af det farlige forhold med hjælp fra et kvindekrisecenter

Kom ud af det farlige forhold med hjælp fra et kvindekrisecenter

Er din hverdag præget af utryghed og angst for din ægtefælle? Så bør du overveje at kontakte et kvindekrisecenter.

Opsøg et kvindekrisecenter når hjemmelivet bliver for risikabelt

Du behøver ikke nødvendigvis at have været udsat for fysisk vold eller anden personfarlig aktivitet for at kunne søge hjælp og husly på et kvindekrisecenter.

Det kan sagtens være at truslerne og den psykiske vold fra din ægtefælle har nået et niveau hvor du føler dig angst og utryg. Psykisk misbrug kan tage mange former, for eksempel økonomisk afpresning eller verbale trusler om fysisk eller seksuel vold.

Der er ingen som behøver at finde sig i at leve med sådanne trusler over hovedet konstant. Og derfor er det vigtigt at du søger den rette hjælp på et kvindekrisecenter.

Lad et kvindekrisecenter hjælpe dig på rette vej

Et kvindekrisecenter er andet og mere end akut hjælp til tag over hovedet når du og dine eventuelle børn ikke længere kan opholde jer i hjemmet.

På et kvindekrisecenter får du også tilbud om professionel hjælp i forbindelse med ansøgning om eksempelvis genhusning. Du kan fra de dygtige medarbejdere få svar på alle dine spørgsmål angående sociale forhold og dine muligheder for at bygge dit liv op på ny.

Et kvindekrisecenter stiller ressourcer til rådighed som kan hjælpe dig med udredning af din situation, og med at opsøge de rette instanser når du skal indhente hjælp til at komme videre. Du kan få bistand i forbindelse med skrivning af ansøgninger og kontakt til kommunen. Og dine børn kan få den rette psykolog krisehjælp så de selv kan få hverdagen til at hænge sammen på det mentale plan.

Ellested Kvindekrisecenter kan hjælpe dig og dine børn

Hos Ellested Kvindekrisecenter finder du udelukkende dygtige og kompetente medarbejdere som står klar til at hjælpe dig og dine børn – læs mere på ellestedet.com