freelance tekstforfatter

Hyr en freelance tekstforfatter - når dit website trænger til et boost

Hyr en freelance tekstforfatter - når dit website trænger til et boost

Sælger dine varer i din online shop ikke som forventet, eller får du ikke de henvendelser gennem dit corporate website, som du havde håbet på? Så skyldes det med stor sandsynlighed mangelfuld SEO på dine sider.

SEO, som er en forkortelse for det engelske udtryk Search Engine Optimization og på dansk benævnes søgemaskineoptimering, er en væsentlig forudsætning for succes på nettet i form af en god placering i Googles søgeresultater på specifikke søgeord og søgetermer. God SEO opnås gennem særlige SEO tekster – og disse kan en freelance skribent med speciale i SEO hjælpe dig med.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren freelance skribent?

Hvis du vil være helt sikker på at din nye freelance skribent holder et vist kvalitetsmæssigt niveau og kan levere skarpe og velformulerede tekster som lever op til samtlige SEO standarder, skal du se dig godt for.

Det vrimler med selvbestaltede SEO skribenter og tekstforfattere derude, idet ingen af delene er beskyttede titler. Du kan således risikere at ende med en tekstforfatter som måske nok kan skrive fine og fængende tekster, men som ikke formår at tilføre din hjemmeside eller din online shop nogen form for værdi i SEO henseende.

Det kan godt betale sig at gøre sig umage i jagten på en freelance skribent. Og du kan med stor fordel finde ham eller hende gennem et content management bureau som for eksempel Wordpens.

Når du lader Wordpens hjælpe dig med at finde den helt rigtige freelance skribent som kan give dit website eller din webshop et tiltrængt boost er du garanteret en tekstforfatter som har gennemgået grundig screening. Samtlige tekstforfattere og freelance skribenter du finder hos Wordpens er fagligt og professionelt velfunderede og har desuden SEO værktøjskassen i tip top orden.

Du kan læse mere om SEO tekster, og finde din freelance skribent, på wordpens.com.