VVS

Hav altid lappegrej med, når du er ude at lave VVS arbejde

Hav altid lappegrej med, når du er ude at lave VVS arbejde

Vi mener sådan set lappegrej af to forskellige slags, som du ikke må glemme, når du tager firmabilen ud som VVSer i Stenløse, eller hvor du ellers udfører VVS-arbejde.

Her menes både den slags lappegrej, man bruger aktivt i arbejdet som en del af arbejdet, der kan være tit tætninger, tætningslister eller gevindtape og/eller snor til den slags, men der menes også det lappeudstyr, som man skal bruge til værktøjet, hvis det går lidt i stykker.

Man kan være uheldig, at værktøjet får en skramme på sig eller bare går lettere i stykker, så man har reservedele med, så man kan udskifte det og lappe det sammen, for man har måske ikke lige muligheden for at køre ud til et byggemarked, hvis man gerne vil være færdig med arbejdet den dag.

Selvfølgelig er det altid bedst at have noget reserveudstyr med sig, men man kan også helgardere sig for meget, så man har vognen fyldt med alt for meget materiale, man alligevel ikke får brugt.

Og så er bilen overlæsset, og man kan ikke finde de ting, man reelt skal bruge, og det duer jo ikke.

Men lappegrejet kan også være af den art, som man selv får brug for på kroppen.

Her menes plastre, forbinding, måske lidt insulin eller lignende af både den overordnede og specifikke slags i en førstehjælpskasse.

Nu er det ofte et miljø som VVS’er, hvor man gør en dyd ud af at være hårdfør, klare sig uden at pive og skulle holde til den del, og det skal man bestemt også være, hvis man vil være en grundig VVS’er.

Men der er forskel på at være kradsbørstig og så at være dum.

Det hårde arbejde kan jo føre til mindre skader, hvor man bløder, og det ser ikke godt ud på arbejdet, eller man kan få en infektion af et åbent sår.

Hav derfor altid en førstehjælpskasse med dig på arbejde.