fitness

Fitness som passer til dig - centralt i Aalborg

Fitness som passer til dig - centralt i Aalborg

Det kan godt være rigtig svært at motivere sig selv for at komme af sted til fitness. Høj, pumpende musik i trænings centeret, alt for tunge vægte, maskiner man ikke ved hvordan man skal bruge og – værst af alt – fornemmelsen af at blive bedømt på sit udseende, forhindrer mange især kvinder i at dyrke motion i et fitness center.

Hvad er Butterfly Fitness Aalborg?

Butterfly Fitness Aalborg er det eneste fitness center i Aalborg, hvor der udelukkende er adgang for kvinder. Hos Butterfly Fitness Aalborg har du friheden til at træne trygt i selskab med andre kvinder, uanset din krops type, vægt eller alder. Butterfly Fitness Aalborg er samtidig et fitness center, som har fokus på det sunde fællesskab og de helsebringende vaner. Derfor er der ingen spejle i Butterfly Fitness Aalborg, da det ud fra centerets filosofi ikke er ønskværdigt med en overfladisk tilgang som fokuserer på udseende frem for generel sundhed.

Når du vælger at træne fitness hos Butterfly Fitness Aalborg, vil du blive mødt med en personlig og vedkommende holdning. Du behøver ikke at investere i dyrt træningstøj fra bestemte mærker, eller have en på forhånd top tunet figur for at føle dig velkommen hos Butterfly Fitness Aalborg. Du vil altid modtage grundig instruktion i brugen af de forskellige fitness maskiner, og du har mulighed for at få lagt et personligt trænings program. Du kan også tilkøbe personlig træning, og med fordel deltage på et af de mange fitness hold hos Butterfly Fitness Aalborg.

Motion skal være sjovt, givende og præget af glæde og motivation. Derfor kan du altid få den hjælp og støtte du behøver i forbindelse med din træning hos Butterfly Fitness Aalborg. Ingen er overladt til sig selv i trænings situationen, og de avancerede maskiner, som indstiller sig efter din styrke, forhindrer ydermere de værste skader i at opstå.

Du kan læse mere om Butterfly Fitness Aalborg på https://www.butterflyfitnessaalborg.dk/