apotek

Find håndkøbsmedicin og andre apotekervarer på dit apotek i Randers

Find håndkøbsmedicin og andre apotekervarer på dit apotek i Randers

Når du er en smule forkølet, lidt forstoppet, eller lider af sæson betinget allergi, er det rart at kunne købe produkter, som kan dulme ubehaget uden først at skulle en tur rundt om lægens konsultation. Og derfor er det smart, at der findes håndkøbsmedicin.

Hvad er håndkøbsmedicin?

Håndkøbsmedicin er, groft sagt, medicinske produkter som ikke kræver en recept. Du kan således købe forskellige former for håndkøbsmedicin på apoteket eller i de såkaldte håndkøbs udsalg uden at have en recept på produktet fra din læge.

Blandt produkter, som tilhører kategorien håndkøbsmedicin, finder du lette smertestillende midler som for eksempel Panodil og Ipren. Du kan også købe antihistaminer og allergi medicin som Benadryl eller Benaday i håndkøb, lige som diverse næse sprays og sugetabletter, som kan lindre forkølelses symptomer, kan findes på hylderne med håndkøbsmedicin. Og så vil du også kunne erhverve rygestop produkter så som tyggegummi, mundspray, tabletter og nikotin plastre uden at have recept.

Selv om håndkøbsmedicin kan købes uden en recept fra lægen, er det stadig en god idé at rådføre sig med apoteks personalet omkring anvendelse af produkterne. Der kan være bivirkninger, som du ikke er opmærksom på, eller kontra indikationer i forbindelse med en sygdom du har eller med anden medicin du indtager. Derfor bør du i videst muligt omfang købe din håndkøbsmedicin på dit lokale apotek.

Hvor kan jeg købe eller bestille håndkøbsmedicin i Randers?

Bor du i Randers eller på de kanter hedder dit lokale apotek Randers Jernbane Apotek. Her kan du finde et stort og velassorteret udvalg af håndkøbsmedicin til alle formål, lige som du fra Randers Jernbane Apotek kan bestille medicin til afhentning på et af de mange andre apoteker og håndkøbs udsalg i Randers og omegn.

For mere information om håndkøbsmedicin på Randers Jernbane Apotek, klik ind på randersjernbane.apotekeren.dk og bliv klogere.