Overdækket terrasse

Få mere ud af haven med en overdækket terrasse

Få mere ud af haven med en overdækket terrasse

Står du for at skulle opføre en lækker og rummelig træterrasse, som hele familien kan nyde i løbet af den kommende sommersæson? Så bør du overveje om ikke hele terrassen, eller dele heraf, skal være forsynet med overdækning

Hvorfor opføre en overdækket terrasse?

Der er mange gode grunde til at lade din nye træterrasse overdække – enten helt eller delvist. Du synes måske at det er synd at lave overdækning af terrasse, når nu dens primære formål er at give mulighed for solbadning i de varme sommermåneder.

Men her skal du huske på at ikke alle danske somre er lige gavmilde med de lyse timer. Du kan sagtens risikere at sommeren et år er mere våd og kold end den er lys og varm. Og så er det da rigtig ærgerligt ikke at kunne tilbringe tid udendørs.

Med en fuld eller delvis overdækning af din træterrasse vil du stadig kunne nyde den friske luft selv om det regner eller blæser. Du vil, såfremt du har valg at lade terrassen opføre med overdækning og vægge, kunne sidde i læ for vinden. Og ved hjælp af en såkaldt terrasse varmer vil du samtidig kunne holde varmen uden at skulle pakke dig alt for grundigt ind.

En overdækket terrasse kan også tjene andre formål. Du kan bruge den som svaleskab i de kolde vinter måneder hvor du har brug for at opbevare eksempelvis drikkevarer køligt. Potteplanter fra haven, som har svært ved at klare sig under de til tider barske danske vejrlig, vil kunne overvintre på din terrasse hvis denne er tiltrækkeligt afskærmet. Og endelig vil du trygt kunne stille barnevognen ud på din overdækkede træterrasse uden at skulle være nervøs for om himlen pludselig åbner sig.

Har du brug for professionel assistance i forbindelse med design og konstruktion af en overdækket terrasse kan du altid kontakte Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk