franske døre

Få mere lysindfald med franske døre

Få mere lysindfald med franske døre

Lysindfaldet i et rum kan gøre en verden til forskel. Det kan du måske allerede genkende, hvis du kommer ind i et hjem, hvor ruderne er små eller der er få vinduer. Det kan få ethvert rum til at virke mindre end det er – og det kan også betyde, at man får mindre lyst til at opholde sig der. Hvis man gerne vil have et bedre lysindfald i sit hjem, så er der heldigvis gode råd at hente. Og en af løsningerne kan være, at man får indsat franske døre. 

Franske døre kommer i mange forskellige former. Man kan både få dem enkeltvis og som dobbeltdøre. Hvis du ikke har en døråbning med plads til en dobbeltdør, så kan du naturligvis altid hyre hjælp til at udvide åbningen, så du kan få mest muligt lys ind. En dobbeltdør er nemlig en helt fantastisk måde at få åbnet et rum mere op på. 

Her kan franske døre bruges

Der er flere steder i et hjem, hvor franske døre kan være super ideelt. Der er mange, som vælger de smukke dobbeltdøre indtil en stue. Det giver også en fornemmelse af, at rummet er større, da man kan se ind til det rum, som grænser op til stuen. 

En fransk dør kan også være et godt valg ud til en entré eller baggang. For på den måde er lukkes et rum ikke helt af, og flere rum kan nyde godt at det lys, som komme ind udefra. 

Der findes som sagt flere forskellige slags franske døre. Og det er selvfølgelig kun en fordel for dog. Du kan nemlig vælge frit mellem forskellige designs, så du finder præcis den dør, du synes bedst om. Uanset hvilken type du vælger, så vil det gøre noget godt for lyset i din bolig – og det vil allerede fra start give en helt ny fornemmelse.