blikkenslager

Få lagt tag på din carport af en blikkenslager

Få lagt tag på din carport af en blikkenslager

Hvis du har fået et firma til at lave dig en ny carport, er det ikke nødvendigvis en tømmer, der ender med at lægge taget på carporten, men derimod en blikkenslager. Det er en blikkenslager der også søger for at der kommer tagrender og nedløbsrør på bygningen. De fleste tror fejlagtigt, at en blikkenslager er det samme som en VVS’er, men det er helt forkert. Tiltrods for at de de fagmænd starter på samme uddannelse og føles ad et stykke tid ender de med at have 2 vidt forskellige specialer. En VVS’er arbejder med vand, varme og sanitet, imens en blikkenslager arbejder med blik og laver arbejde som carport, tagrender, altaner og tilsvarende job. En tommelfingerregel siger at en VVS’er arbejder inde i huset, imens en blikkenslager arbejder udendørs. Når du ringer er det altså vigtigt at du er klar over forskellen på de 2 faggrupper, så du ikke ender med at have den forkerte person forbi og dit projekt bliver forsinket.

Lav dit forarbejde

Inden du bestiller et firma til at lave din carport, er det en god ide at lave et godt forarbejde. Det er ikke noget der behøver at være tidskrævende, men det kan spare dig for mange penge og frustrationer. Der er ikke noget så irriterende end at finde ud af at man har betalt for meget eller at en håndværker ikke overholder det aftalte. Uanset grunden. 

Start med at få 3 skriftlige tilbud og sammenlign dem. Husk at tage forbehold for at der kan være forskel i materialevalg og kvalitet så det er ikke pr. automatik det billigste der er det bedste tilbud.

Tjek samtidig Trustpilot og sikre dig, at der ikke er anmeldelser der gennemgående fortæller om de samme problemer. Hvis 5 anmeldelser fra tidligere kunder alle nævner det samme problem, vil det nok også forekomme i dit tilfælde.