Mindfulness

Få hjælp til mindfulness

Få hjælp til mindfulness

advertorial

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at man bare skal sætte sig ned og slappe af, fokusere på ingenting og meditere, og så opnår man mindfulness.

Der er en grund til, at man skelner mellem “meditation” og “mindfulness”, selvom de da godt kan minde om hinanden i udførelse og oplevelse.

Selvom man så også siger, at det her er noget, som alle mennesker kan finde ud af, så er det også noget, som man skal optræne for at blive virkelig god til.

Der er nemlig for mange af os, som der bare tror, at det lykkes til fulde i første omgang, fordi vi er indstillet på at opnå det; men hvis man ikke ved, hvordan man skal gøre, så kan man blive irriteret og opgive det for tidligt.

Derfor kan man have brug for sådan noget specifikt som mindfulness i København.

image

Ræk hånden ud efter mindfulness

Dette er både fordi, at der er mange mennesker i vores hovedstad, så her kan være mange, der har brug for mindfulness, hvorfor man af samme grund kan finde steder, hvor man praktiserer den slags.

Desuden kan København også være et sted, hvor man virkelig har travlt og er stresset, så der virkelig er grund til at sætte ind med noget mindfulness her.

Og derfor kommer det ikke lige til en selv uden øvelse, fordi man har sit eget ego med, tænker på, hvad man ellers burde lave, eller tror, det her er en konkurrence om at være bedst.

Det her skal skam være individuelt, og der er ikke som sådan noget facit, for når det føles godt, så er man måske ved at være der – behandleren kan jo ikke træde ind i din krop.

Men derfor er der stadig indikationer på, at du er på vej i den rigtige retning, og det er den slags, som den gode udøver kan træne op sammen med dig.