psykolog frederiksberg

Få hjælp til angst, depression eller krise hos din psykolog på Frederiksberg

Få hjælp til angst, depression eller krise hos din psykolog på Frederiksberg

Har du svært ved at komme ud af din krise, eller er du bange for at hænge fast i din depression? Så bør du søge hjælp hos en psykolog.

Hvor kan jeg få psykolog hjælp på Frederiksberg?

Er du bosat i København, på Frederiksberg eller i nærmeste omegn er det en god idé at vælge en psykolog som driver klinik eller praksis i hovedstads området.

Tæt på Østerport Station finder du autoriseret psykolog Lars Bjarnø som igennem mange år har hjulpet mænd og kvinder i alle aldre gennem kriser og ud af depressioner. Hos Lars Bjarnø er du sikret en professionel behandling af en autoriseret psykolog med lang erfaring og stor ekspertise inden for samtale baseret terapi.

Lars Bjarnø opererer inden for terapi formerne metakognitiv terapi og eksistentiel terapi. Kendetegnende for begge tilgange til det terapeutiske arbejde er at udgangspunktet er de dybt liggende antagelser som skaber basis for måden hvorpå vi anskuer verden.

Metakognitiv terapi tager, i modsætning til kognitiv terapi, afsæt i måden hvorpå vi reagerer på positive såvel som negative tanker uden at tillægge disse værdi i sig selv. Inden for den metakognitive terapi anerkendes alle tanker på lige fod idet der i højere grad fokuseres på vore reaktioner herpå.

Hvad er eksistentiel terapi?

Eksistentiel terapi kan hjælpe dig som pludselig føler at du har mistet taget om tilværelsen. De fleste mennesker oplever mindst én gang i løbet af livet at komme i en form for krise hvor selve livets mening bliver genstand for tvivl. Dette kan opleves som meget smertefyldt og angstpræget.

Hos en dygtig psykolog med speciale inden for eksistentiel terapi er du i trygge hænder, og kan få hjælp til at anskue tilværelsen i et nyt lys. Og her kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Lars Bjarnø.

Du kan læse mere om Lars Bjarnø, og bestille tid til din første psykolog session, på https://www.larsbjarno.dk/