gulvafslibning på Fyn

Få en gulvafsliber til at slibe dine gulve

Få en gulvafsliber til at slibe dine gulve

advertorial

Har du været så heldig at fået fat i en bolig med trægulve er det en god ide at få afslebet gulvene inden du flytter ind. Det er nemmere, billigere og mindre tidskrævende at få afslebet trægulvene når boligen er tom end hvis man skal flytte rundt på møblerne først. Og uanset hvor godt man dækker af støver det, hvilke er nemmere at fjerne når der ikke er møbler.

Du kan vælge selv at slibe gulvet eller du kan få en professionel gulvafsliber til at udføre opgaven. Start med at høre flere firmaer om deres priser og efterbehandling af gulvene. Det kunne f.eks. være gulvkanonen priser. 

gulvafslibning på Fyn

Få flere tilbud

Uanset om det er en gulvafsliber eller en hvilken som helst anden håndværker er det en god ide at kontakte flere firmaer og bede om et tilbud. Det er med til at sikre at du får et godt overblik over prisniveauet og du slipper blandt andet for at betale formeget for afslibningen. 

Det er også en god ide at bede om referencer. Har tidligere kunder været glade og tilfredse med det endelige resultat eller det modsatte. Du kan bede firmaet om referencer eller du kan undersøge, hvad der står skrevet på blandt andet Trustpilot. 

Husk også at være sikker på at tilbudet indeholder efterbehandling af de nyslebet gulve. Er gulvene ikke efterbehandlet vil de fungere som en svamp og det vil være svært at på pletter og snavs af. Gulvene skal have mindst tre behandlinger og gulvene skal være tørre mellem hver behandling. Det gælder uanset om du vælger at få dem lakeret, olieret eller givet lud. 

Ønsker du at holde dem pæne længe er det en god ide at pleje dem fra tid til andet. Det gøres med plejemidler eller blot brunsæbe. Husk også at undgå at gå indendørs med sko på.