Inkasso service

Dette er den rette form for inkasso service

Dette er den rette form for inkasso service

Vi begynder med at tankeeksperiment, hvor vi siger til dig, at du skal forestille dig, hvem der kommer at indrive inkasso ude i det virkelig liv?

Altså, hvem er det lige, som der står for at foretage inkasso service i Danmark i dette tilfælde?

Vores ret så forsigtige gæt er, at du er virkelig påvirkede af films eksemplificering af, hvordan inkasso foregår, og det ser man endda også i danske film, hvor det hele nogle gange kan være så overdrevede, at de viste eksempler ikke bare er en overdrivelse af formålet, men at der ligefrem er tale om direkte fiktion og digtning.

Baggrunden er måske bedømt ud fra grelle eksempler, som måske aldrig direkte er opstået, men hvor en indigneret borger måske har sammenlignet sin egen oplevelse med dette fra en film, som så er blevet genfortalt over overdrevet til en anden film.

Det sker jo også i fortællingen på gaden, hvor en genfortælling måske får det lille ekstra virkningsmiddel, at man skruer på de dramaturgiske virkemidler for at holde tilhørerne hen, selvom man godt ved, at det måske ikke er helt sandt, men det er jo ikke en decideret løgn – man pynter bare på sandheden.

Men når så det foregår over flere mundtlige fortællinger eller omtaler på nettet, så ender det med at blive en løgn.

Så: tilbage til vores tankeeksperiment = hvad ser du for dig af personer, der står for indrivelse af inkasso?

Et overordnet eksempel, som man hører gentaget flere gange, er, at man måske har at gøre med nogle ret så muskuløse og overtatoverede typer, som en advokat har fundet på gaden, hvorved man sparker døren ind hos en skyldner, og så ripper man stedet for værdi og henviser til, at man er blevet indrevet til inkasso.

Bare rolig, sådan foregår det virkelig ikke i det virkelig liv, og det er virkelig værd at understrege: det foregår meget mere roligt.