Flos

De lækreste designer lamper fra Flos

De lækreste designer lamper fra Flos

Leder du efter tidløse, elegante og på samme tid innovative designer lamper, går du aldrig galt i byen med lamper fra Flos. Det italienske brand Flos har igennem årtier fremstillet smukke og lækre designer lamper i højeste kvalitet – gerne i samarbejde med kendte designere.

Når en professionel lampe producent arbejder sammen med en dygtig designer, som har stort kendskab til de materialer, som bibringer det mest enestående lys, skabes der nærmest magi. Selv det neutrale og kønsløse lys nutidens utaknemmelige lyskilder som LED og halogen pærer kan forvandles til det varmeste og blødeste skær med de rette materialer og den rette formgivning. Og netop her er Flos eksperter, hvilket betyder, at en stor del af Flos designer lamper er blevet til klassikere.

2097 pendler fra Flos

Flos producerer såvel bordlamper som gulvlamper, væglamper, loftlamper – og så de charmerende og dekorative pendler. Et eksempel på en smuk pendel fra Flos finder du i den exceptionelt lækre 2097 serie. Pendler i denne serie er inspireret af gammeldags lysekroner, som med stearin lys spreder et varmt og levende skær. 2097 pendlerne er dog udstyret med pærer i klart glas i stedet for levende lys. 2097 serien er designet af Gino Sarfatti – samtlige pendler i serien fås i farverne krom, sort eller messing.

Flos Extra T bordlampen – raffinement og elegance

Leder du efter en lækker bordlampe, som på én gang er utraditionel og ganske original samtidig med at den er eksklusiv og tidløs, kan Flos tilbyde Extra T bordlampen, som er designet af Michael Anastassiades. Denne frække lampe består i al sin enkelthed af en kvadratis plade, som støtter op om den runde, matslebne glaskugle, som indeholder selve lyskilden. Når lampen er tændt, reflekteres lyset af pladen, og skaber et diffust og blødt skær.

Se alle de flotte lamper fra Flos på andlight.dk